Vérkeringés Serkentő Munkafásli

35 990 Ft

Az Incrediwear Equine Circulation Exercise Bandage (vérkeringés serkentő munkafásli) kényelmesen illeszkedik a ló lába köré, ami a sérülések elkerülése, a gyógyulási idő csökkentése valamint a teljesítmény növelése céljából lett kifejlesztve. A fáslit tépőzárral lehet biztonságosan rögzíteni.

2 darab fáslit tartalmat az ár

Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Használható:
• Edzéshez;
• Sérülések gyógyításához;
• A lábak hűtésére (ha be van nedvesítve).
Előnyei :
• Csökkenti a gyulladásokat, valamint a vizesedést;
• Csökkenti a fájdalmakat. valamint az izomfáradságot, izomgyengeséget;
• Serkenti a vérkeringést;
• Fokozza a nyirokkeringést;
• Csökkenti a gyógyulási időt;
• Hűti a lábakat.

Használati utasítás:
1. Helyezd fel a fáslit a lovadra munkavégzéshez, edzéshez,
2. Munka után egyből nedvesítsd be a fáslit és hagyd a lovon körübelül 45-60 percig. A vérkeringést serkentő fásli ekkor úgy működik akár egy csomag jég, csökkenti az esetleges duzzanatokat, dagadást.
3. Utolsó lépésként távolísd el a fáslit a ló lábáról és a fokozott hatás elérése érdekében tedd rá az Incrediwear Vérkeringés Serkentő Istálló Fáslialátétet és/vagy az Incrediwear Vérkeringés Serkentő Zoknit(szárazon).
Mivel a Zokni lényege nem a kompressziós hatás, így hosszabb ideig is a lovon lehet hagyni.
Hidegterápia – Egyszerűen nedvesítsd be az Incrediwear Vérkeringés Serkentő Munkafáslit az azonnali hűtés hatásának elérése érdekében. A hideg terápia 45-60 percig hatásos. Ez idő alatt csökkenti a vizesedést, duzzanatot.A legnagyobb hatás elérése érdekében helyezd a fáslit meleg vízbe 2 percig, majd csavard ki belőle a felesleges vizet, várj vele 1 percet, hogy lehűljön kicsit a fásli, majd helyezd fel a ló lábára. Ez egyből edzés, munka után is alkalmazható.

Általánosságban: Az Incrediwear termékei egy új, innovációs anyagból készülnek, melyet már hosszú évek óta használnak sportemberek. Az Incrediwear termékeinek anyaga germániumot valamint szenet tartalmaznak, melyek a testhő hatására aktivizálódnak. Az aktivizálódás közben negatív-ion energia szabadul fel, mely a vérkeringés javulását eredményezi az adott területen, valamint a nyirokkeringés is felfokozódik, ami a különleges tulajdonságát adja termékeinknek. Az Incrediwear ezeket felhasználva hozott létre lovak számára is egy termékcsaládot. Alapvetően, ha “szárazon” használjuk a lovakon az Incrediwear termékeket a vérkeringés, valamint a nyirokkeringés is fokozódik.Ha vizesen, benedvesítve alkalmazzuk a termékeket (különösen, ha meleg/langyos vízzel tesszük ezt) endoterm reakció jön létre, csökkentve a testhőt, létrehozva a hidegterápiát. Ezek a szabályok alapján a fáslit használhatjuk szárazon munka előtt a vérkeringés javítása érdekében, majd munka után a hidegterápia hatásának elérésére. Minden használatkor fontos a termékek megfelelő alkalmazása, valamint javasolt állatorvos véleményének a kikérése is. Esetlegesen, ha az adott állatorvos nem ismeri az Incrediwear termékeit nyugodtan forduljon hozzánk és mi szívesen segítünk.

Mosási útmutató: Helyezze bele a terméket egy párnahuzatba vagy mosóruhába. Mossa ki langyos vagy maximum 40 fokos vízben. Szárítógépbe ne rakja be. Ne használjon erős fertőtlenítőszert, fehérítőt. Ne vasalja ki.

Termékeink

Aktuális kollekciónk

Vérkeringés Serkentő Istálló Fáslialátét

Vérkeringés Serkentő Munkafásli

Vérkeringés Serkentő Magasszárú Zokni

Cotton Tape (Pamut kineziológiai tapasz) 10×5 cm

Hesteband Lymph (Nyirokkeringést serkentő kineziológiai tapasz)

Satin Tape (Szatén kineziológiai tapasz) 5×5 cm