Vérkeringés Serkentő Istálló Fáslialátét

48 990 Ft

Az Incrediwear Vérkeringés Serkentő Istálló Fáslialátét kényelmesen illeszkedik a ló lába köré, ami a sérülések elkerülése, a gyógyulási idő csökkentése valamint a teljesítmény növelése céljából lett kifejlesztve.

Az ár 2 darab istálló fáslialátétet tartalmaz.

Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Használható:
• Istállóban edzés után, pihenéshez;
• Szállításhoz;
• Sérülések gyógyításához.
Előnyei :
• Csökkenti a gyulladásokat, valamint a vizesedést;
• Csökkenti a fájdalmakat. valamint az izomfáradságot, izomgyengeséget;
• Serkenti a vérkeringést;
• Fokozza a nyirokkeringést;
• Csökkenti a gyógyulási időt;
• Hűti a lábakat

Hideg terápia- Fontos kiemelnünk, hogy az istálló fáslialátét ne nedvesítse be, ugyanis ezt csak szárazon lehet használni. A hidegterápia eléréséhez kérjük használja Vérkeringés Serkentő Fáslinkat vagy Vérkeringés Serkentő Zokninkat.

Általánosságban: Az Incrediwear termékei egy új, innovációs anyagból készülnek, melyet már hosszú évek óta használnak sportemberek. Az Incrediwear termékeinek anyaga germániumot valamint szenet tartalmaznak, melyek a testhő hatására aktivizálódnak. Az aktivizálódás közben negatív-ion energia szabadul fel, mely a vérkeringés javulását eredményezi az adott területen,
valamint a nyirokkeringés is felfokozódik, ami a különleges tulajdonságát adja termékeinknek. Az Incrediwear ezeket felhasználva hozott létre lovak számára is egy termékcsaládot. Alapvetően, ha “szárazon” használjuk a lovakon az Incrediwear termékeket a vérkeringés, valamint a nyirokkeringés is fokozódik.Ha vizesen, benedvesítve alkalmazzuk a termékeket (különösen, ha meleg/langyos vízzel tesszük ezt) endoterm reakció jön létre, csökkentve a testhőt, létrehozva a hidegterápiát. Ezek a szabályok alapján a fáslit használhatjuk szárazon munka előtt a vérkeringés javítása érdekében, majd munka után a hidegterápia hatásának elérésére. Minden használatkor fontos a termékek megfelelő alkalmazása, valamint javasolt állatorvos véleményének a kikérése is. Esetlegesen, ha az adott állatorvos nem ismeri az Incrediwear termékeit nyugodtan forduljon hozzánk és mi szívesen segítünk.

Mosási útmutató: Helyezze bele a terméket egy párnahuzatba vagy mosóruhába. Mossa ki langyos vagy maximum 40 fokos vízben. Szárítógépbe ne rakja be. Ne használjon erős fertőtlenítőszert, fehérítőt. Ne vasalja ki.

Az Incrediwear Equine célja a gyógyítás, a sérülések megelőzése egy olyan innovatív termékcsaláddal, ami növeli a lovak teljesítőképességét és jólétét egyaránt. A termékek néhány legfontosabb tulajdonságai:
vérkeringés serkentő
gyulladáscsökkentő
csökkenti a vizesedést
fokozza a nyirokkeringést
optimalizálja a teljesítményt
csökkenti az izomfáradtságot
megelőzi a sérüléseket
csökkenti a gyógyulási időt
Az Incrediwear megalapítója Dr. Jackson Corley, aki egy súlyos sérülését követően hozta létre a márkát. Azóta is töretlenül azon dolgozik a csapatával, hogy a legmodernebb gyógymódot kínálja a lovak számára. Az Incrediwear FDA engedéllyel rendelkezik, ami az egyik legelismertebb és legszigorúbb egészségügyi és gyógyszerészeti engedély a világon. Az amerikai cég termékei vizesen “jégzseléként” működnek, így számos helyzetet megkönnyítenek, illetve megoldanak. Negatív ionok segítségével hűtenek, így véletlenül sem áll fent a fagyási sérülés kockázata.

Termékeink

Aktuális kollekciónk

Vérkeringés Serkentő Istálló Fáslialátét

Vérkeringés Serkentő Munkafásli

Vérkeringés Serkentő Magasszárú Zokni

Cotton Tape (Pamut kineziológiai tapasz) 10×5 cm

Hesteband Lymph (Nyirokkeringést serkentő kineziológiai tapasz)

Satin Tape (Szatén kineziológiai tapasz) 5×5 cm