Equine 74 Gastric Por

44 000 Ft93 000 Ft

Az Equine 74 Gastric természetes alapját képező vörös algák 74 különböző ásványi anyagot tartalmaznak, többek között nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot, amelyek biológiailag kiválóan hasznosíthatók a lovak számára. Az Equine 74 Gastric a magas kalcium- és magnéziumtartalom, illetve az egyedülálló szivacsszerkezet révén 2,5-szer erősebb savmegkötő képességgel rendelkezik, mint a mészkőből nyert, a felesleges gyomorsav megkötésére használt kiegészítők.

Cikkszám: N/A Kategória:

Az Equine 74 Gastric természetes alapját képező vörös algák 74 különböző ásványi anyagot tartalmaznak, többek között nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot, amelyek biológiailag kiválóan hasznosíthatók a lovak számára. Az Equine 74 Gastric a magas kalcium- és magnéziumtartalom, illetve az egyedülálló szivacsszerkezet révén 2,5-szer erősebb savmegkötő képességgel rendelkezik, mint a mészkőből nyert, a felesleges gyomorsav megkötésére használt kiegészítők.Ez azt jelenti, hogy az Equine 74 Gastric több gyomorsavat tud megkötni, mint a hagyományos kalciumtartalmú termékek. Az Equine 74 Gastric szivacshoz hasonlóan felszívja a felesleges gyomorsavat. Ennek köszönhetően a ló gyomrának PH-szintje kiegyensúlyozott lesz. Így a felesleges gyomorsav már nem tudja megtámadni a gyomor nyálkahártyáját, ezzel pedig megakadályozza a gyomorfekély kialakulását. Továbbá a takarmánypép nem túlsavasodva kerül a bélbe. Ennek köszönhetően a bélflóra egyre kiegyensúlyozottabbá válik, melynek révén a bélmikróbák jobban tudnak dolgozni. Ez gyakran a teljes takarmány jobb hasznosulását vonja maga után.

Első alkalommal eteted az Equine 74 Gastric táplálék kiegészítőt lovaddal: Így javasoljuk elkezdeni az etetését: 1-2. nap: nagyjából 1 teáskanál. 3-4. -nap: 2 csapott teáskanál

Etetési javaslat:Hogyha lehetséges 2-szer naponta, fele-fele arányban. Hogyha nem megoldható, akkor napi egyszer. Keverd össze, azzal a takarmánnyal, amit amúgy is kap.

Összetevők: PELLET: Calcareous Tengeri Alga Lithothamnion Glaciale (Maerl), magnézium oxid, lenmagliszt, lenmagolaj, érzékszervi adalékanyag: Vanília(0,8%) az ízért. POR: Calcareous Tengeri Alga Lithothamnion Glaciale (Maerl), magnézium oxid, lenmagliszt, érzékszervi adalékanyag: Vanília(0,8%) az ízért. CSAK A PORBAN élesztőgomba: Saccharomyces cerevisiae MUCL 39885 (4b1710) 6,0 x 10^11 KBE / kg