Az Incrediwear technológia a negatív ionokon alapul. A szövetben lévő félvezetők, a szén és a germánium egyedülálló előnyöket biztosítanak:

Amikor a szövet száraz és hozzáér a bőrhöz- az aktív szén és germánium negatív ionokat bocsátanak ki, közepes- és távoli infravörös hullámokat küldve a testbe, és sejtvibrációt okozva. Ez fokozza a véráramlást és a nyirokkeringést, valamint biztosítja a hőszabályozást;

Amikor viszont bevizezzük a zoknit vagy a munkafáslit – a negatív ionok még  intenzívebben aktiválódnak. Így a hő felszabadul a mélyszövetekből, olyan mintha jégzselé lenne a lábon. Kérjük, vedd figyelembe – a hő a szövet felszínén halmozódik fel, ezért a terméket érintésre melegnek, sőt forrónak érezheted, viszont a mélyszövet folyamatosan hűl;

A rendszeres jegelés jégzselével érszűkületet okoz, ami lelassítja a véráramlást, nem engedi, hogy oxigén, tápanyagok jussanak be a területre, és segítsék a gyógyulási folyamatot. Az Incrediwear Equine lehűti a szövetet, de közben tovább növeli a véráramlást és a nyirokkeringést, oxigént és tápanyagokat juttatva a területre. Ezért az Incrediwear Equine zokni és munkafásli akár egy órán át is használható hűtésre.Ez a jegelési módszer nemcsak hatékony, hanem szuper kényelmes is, mivel nem igényel tényleges jeget.

Javasoljuk, hogy először magadon próbáld ki az Incrediwear Equine hatását, hogy rájöjj , mit érez a lovad!

Mártsd a zoknit vagy a munkafáslit forró vízbe (igen, forróba – meg fogsz lepődni a hatáson!), csavard ki a felesleges vizet, és helyezd  a zoknit vagy a fáslit a lábadra. Ezután – csak pihenj! Próbáld meg legalább 30 percig a nedves terméket a lábadon hagyni. Kérjük, vedd figyelembe: minél forróbb a terület, annál intenzívebb a hűtőhatás. A lóra gyakorolt jegelő hatás a magasabb testhőmérséklet miatt mindig intenzívebb lesz.