Gyakran ismételt kérdések az Incrediwear termékekről

1. Mennyi a minimum hőmérséklet, hogy aktiválódjon az Incrediwear termékek anyaga?
 • 68 fahrenheit, 20 C.
2. Hogyan működik az Incrediwear technológia?
 • Az Incrediwear technológia (mind a lovas, mind a humán) a negatív ionokon alapszik. A termékek anyagában germánium, illetve szén található. Amikor a szövet hozzáér a lóhoz, a testhő hatására felszabadulnak a negatív ionok. Az ionok rezgésbe hozzák a sejteket, így serkentik a vérkeringést, nyirokkeringést; oxigént, tápanyagokat szállítanak az adott területre. A germániumnak, illetve szénnek köszönhetően pedig a kezelt terület hűvös marad, nem engedi, hogy felmelegedjen.
3. Hogyan működnek a negatív ionok?
 • A szén és a germánium-dioxid külső héján szabad elektron található. Hogyha ez minimum 20 0C-kal párosul, akkor a molekulák aktiválódnak és rezgést hoznak létre a sejtekben. Ez növeli az energiát és a mozgást a sejtek között, az izmokban és az ízületekben is.
 • Más szavakkal: Az Incrediwear technológiáját úgy kell elképzelni, mint a földrengést az óceán mélyén. Rezgést hoznak létre és végetnemérő hullámokat okoznak. A negatív ionok hasonlóan működnek- rezgésbe hozzák a sejteket, amik nem állnak meg addig, ameddig az Incrediwear termékei ratjta vannak a lovon. A vérkeringés serkentése nem a kompresszió, hanem a negatív ionok segítségével jönnek létre.
4. Miért nem hasonlít az Incrediwear a kompressziós hatáshoz?
 • A kompresszió a szorító hatáson alapszik. Ennek eredményeképpen- a nyirokkeringés lelassul. A kompresszió hatására lelassul a sejtek rezgése és a tápanyagok szállítása. Ez egyes esetekben hatásos lehet (például rövididejű edzés közben), de túl gyakori használata roncsolhatja a szöveteket. Ez az oka, hogy kompressziós alapon működő termékeket nem szabad hosszú ideig használni, ellenben az Incrediwearrel, ami akár éjszakára vagy 0-24-ben használható, hogyha szükséges.
5. Milyen tanulmányok állnak az Incediwear mögött?
 • Az Incrediwear cég számos tanulmányt végez világvezető klinikákkal és intézményekkel a humán termékein, ami bizonyítja, hogy ez egy igazi mérföldkő mind a humán, mind pedig a lóegészségügyben és jólétben. Néhány példa:

– Izomláz csökkentése(DOMS): Segít a fájdalom csökkentésében, gyorsítja az izomláz megszűnését, hozzájárul a tünetek mérséklésében.

– MLS sérülések: Gyorsítja az alsó végtagok sérülésének gyógyulását

– Térd-keresztszalag szakadás gyógyulásának gyorsítása: Segít a fájdalom csökkentésében, segít a duzzanat mérséklésében műtét után, hozzájárul a nagyobb mozgástartomány eléréséhez

– Térdizületi gyulladás csökkentése: Segít a fájdalom csökkentésében

– Alvás tanulmányozása baseball játékosoknál: Javítja az alvás minőségét, csökkenti a duzzanatokat, javítja a teljesítményt

6. Hogyan segít az Incrediwear a duzzanat csökkentésében?
 • Az Incrediwear segít a duzzanat megszüntetésében, úgy hogy rezgésbe hozza a sejteket, ahol a duzzanat található. Ez lehet szövetek között, az izomban vagy pedig az izületekben. Ezáltal a duzzanat a nyirokkeringésbe jut, ez az Incrediwear különleges és egyedi tulajdonsága.
7. Miért nevezik az Incrediweart a világ első hordható gyulladás- és fájdalomcsökkentőjének?
 • Mivel az Incrediwear segíti a vérkeringést, oxigént és tápanyagokat szállít a sérült területre, lehozza a duzzanatot és a nyirokkeringésbe juttatja a duzzanat melléktermékét, gyulladáscsökkentőként viselkedik
8. Van az Incrediwear termékeknek negatív hatásuk?
 • Ritka esetben mind a humán, mind pedig a lóra való termékek lehetnek túl „aktívak” és kellemetlen lehet a viselésük. Ezen kívül nincsen negatív hatásuk, ami a tanulmányok igazolnának vagy a vevők mondtak volna.
9. Miben különbözik az Incrediwear technológiája más alternatív gyógymódoktól?
 • Az Incrediwear termékeknek számos különleges tulajdonsága van:-
 • Nem csak vérkeringés, de nyirokkeringés serkető hatása is van
  – Az Incrediwear nem egy invazív technológia, nem okoz semmilyen negatív következményt
  – Jégzseléként funkcionál, amikor vizes
  – A világ egyetetlen hordható gyulladás-és fájdalomcsökkentő terméke
  – Biztonságos az éjszakai viseléshez is
  – Számos igazolt, elismert tanulmánnyal rendelkezik
10. Miért működnek jobban az Incrediwear termékei lovakon, mint embereken?
 • Mivel a lovak térde alatt nincsen izom, így sokkal kevésbé akadályozza a duzzanat eljuttatását a nyirokrendszerbe.
11. Az Incrediwear termékei hogyan tudják segíteni a vérkeringést és nyirokkeringést?
 • Edzés közben az izommunka hatására energia termelődik, ami fokozza a vérkeringést. Az Incrediwear termékei is hasonlóan energiát termelnek, hozzájárulva a keringés növeléséhez.
 • Két folyamat megy végbe az Incrediwear használata közben:
 • Az Incrediwear segít a duzzanat megszüntetésében, úgy hogy rezgésbe hozza a sejteket, ahol a duzzanat található. Ez lehet szövetek között, az izomban vagy pedig az izületekben. Ezáltal a duzzanat a nyirokkeringésbe jut, ez az Incrediwear különleges és egyedi tulajdonsága.
 • A második folyamat pedig amikor a vérereket hozza rezgésbe az Incrediwear, ezáltal felgyorsul a vérkeringés, oxigén és tápanyag jut a kezelt területre. Ezen kívül hőszabályozza az ereket, segít, hogy ne melegedjen fel a gyulladt terület. Ez egy nagyon fontos tulajdonság, ugyanis számos kutatás bizonyítja, hogy a felmelegedett szövet roncsoló hatással bír.
12. Miért és hogyan tudnak az Incrediwear termékek jégzseléként funkcionálni, amikor vizesek?
 • A negatív ionok aktiválódnak a testhő és a víz hatására. Ennek eredményeképpen a szövet lehűl, a gyulladás csökken. Ez a folyamat infravörös hőkamerán keresztül is megfigyelhető.
 • A negatív ionok a testbe kerülnek, pozitív ionokkal találkoznak, amiket kilöknek a szervezetből. Így a hő felszabadul a testből és csökken a hőmérséklet. Ez akkor is megfigyelhető, hogyha a termékeket szárazon helyezzük fel, a test melegedése és izzadásakor. Azonban, hogyha vizesen helyezzük fel akkor ez a folyamat még drasztikusabb lesz, és a termék akárcsak egy jégzselé, 45-60 percen keresztül hűti az adott területet.
 • Ez egy kényelmes és innovatív technológia a tradicionális jégzseléhez képest.
13. Az Incrediwear miért jobb, mint más alternatív hűtési módok?
 • A hagyományos jégzselé érszűkületet okozahat, az erek összehúzódnak, lelassul a vérkeringés és nem szállít oxigént a gyulladt területre. A vizes Incrediwear termékei hűtenek, mellette pedig fokozzák a vérkeringést és gyorsítják a gyógyulási folyamatot.
14. Az Incrediwear termékei a sérülések kezelésére vagy megelőzésére lette kifejleszve?
 • Mindkettőre! Mivel az Incrediwear termékei segítenek az oxigént és a tápanyagokat szállítani, így csökkentik a gyulladást és a fájdalmat. Ez segít elkerülni a sérüléseket. Sérülések esetén pedig csökkentik a duzzanatot, fokozzák a nyirokkeringést, gyorsítják a gyógyulást.
15. Lehet az Incrediwear termékeit 0-24 használni?
 • Mivel nem kompressziós hatáson alapszanak a termékek, így 0-24-ben használhatóak, akár este is.
16. Mennyi ideig használhatóak az Incrediwear termékei? Ki lehet őket mosni?
 • A termékek anyagában germánium, illetve szén található, amik mosás hatására sem veszítenek hatásukból. A termékek hatása mindaddig hatásos, amik az anyaguk bírja a használatot.